Juokse

Runoilija Joy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.5.2016 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


"Olet täysin toisesta maailmasta, olit jo lapsena niin outo" -Äiti
 

”Juokse”

Kuuntele hiljaisuutta.

Sydän lyö,
hauraassa kehossa,
sitkeästi.

”Juokse”

Syksyn kylmä ja kostea maa jalkapohjien alla,
sienimetsän tuoksussa on aina jotain erikoista.

Juokse,
kylmää ilmaa keuhkoissa.

Liukas kallio,
kostea sammal kämmeniä vasten.

Tule ja tee minut hulluksi vielä kerran,
jotta voin juosta henkeni edestä
syyssateessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Joy Rakkaus on palannut kotiin 5.8.2013 0 Runo
Joy maaliskuu 2013 24.3.2013 0 Runo
Joy Todellisuus 7.10.2012 2 Runo
Joy Nimetön 6.4.2013 0 Runo
Joy Juokse 27.9.2014 0 Runo
Joy Vankila 11.6.2012 0 Runo
Joy It's raining again 25.9.2012 0 Runo
Joy Tunnetko 1.6.2012 0 Runo
Joy Yksi kappale 22.5.2015 1 Runo
Joy Pysähdy 11.6.2014 0 Runo