Vankila

Runoilija Joy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.5.2016 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


"Olet täysin toisesta maailmasta, olit jo lapsena niin outo" -Äiti
 

Kesäsade ulvoo ikkunan takana
pihalla kukkivat omenapuut.

Tämä on minun suloinen vankilani
kaikkine kauniine ajatuksineen.

Hiljaisuus käy lopulta tylsäksi,
on pakko juosta pois.

Koko kaupunki tuntuu niin kylmältä ilman sinua.

Tärisen tummilla kaduilla,
ilman palaakaan sinua.

Tuuli ja sade pakottavat juoksemaan lujempaan.
Meikit valuvat kasvoille kyyneleiksi.

He katsovat minua nälkäisin silmin,
haluten minusta vain parasta

Mutta he eivät edes tiedä mikä minussa on parasta.

He ajavat minut reunalle,
tönien aina vain lähemmäs.

Osaan olla vahva
ilman kenenkään apua
(yksin omassa maailmassani)

Käännän selkäni minua kohti kurkottaville käsille.
En tarvitse sinua.

Minä en hallitse
edes omaa mieltäni.

Vesi kulkeutuu käytävän lattioille pieninä pisaroina.

Aivan sama
kuinka nopeasti
tai kuinka kauas juoksen
maailma on vain yhtä suurta vankilaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Joy Todellisuus 7.10.2012 2 Runo
Joy Yksi kappale 22.5.2015 1 Runo
Joy Rakkaus on palannut kotiin 5.8.2013 0 Runo
Joy maaliskuu 2013 24.3.2013 0 Runo
Joy Nimetön 6.4.2013 0 Runo
Joy Juokse 27.9.2014 0 Runo
Joy Vankila 11.6.2012 0 Runo
Joy It's raining again 25.9.2012 0 Runo
Joy Tunnetko 1.6.2012 0 Runo
Joy Pysähdy 11.6.2014 0 Runo