Hahmo

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Tuo pitkä hahmo luokseni saapui yössä,
syliin pusersi ja hellän suudelman
huulille antoi.
Minua kädestä otti,
silmiin syville katsoi
ja korvaan salaisuuden kuiskasi.
Tuon salaisuuden sydäämeni talletan,
sitä vaalien hiljaa
öisinä päivinä ja
tyynyyni hiljaa itken.

Selite: 
Jokainen voi tämän itse ymmärtää kuinka haluaa, minulle se tarkoitti pelkoa ja rakkautta kun tämän kirjoitin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot