Sinä olet paha

Runoilija gattis

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 15.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, vahvistaa!
 

Nyt minä olen poissa,
Enkä enää palaa,
En tiedä sinusta,
En tiedä hänestä,
En edes meistä,
Enkä haluakkaan tietää...

Kerroin vain,
Sinä jatkat,
Sinä et saa kaatua,
Kunnes kohtalo sen suo,
Sama kohtalo jonka minäkin koin...

Kaikkeen minä en pysty,
En pysty katsomaan teitä,
Silti sinä jatkat matkaa,
Jatkat matkaa liian kauas minusta,
Yhteys ei enää toimi,
Haluaisin kuiskata sinulle jotain,
Mutten koskaan saa mahdollisuutta.

Asiat kaatuvat,
Sinä olet jossain,
Hän on jossain,
Te olette jossain,
Mutta minä olen täällä,
En missään...

Minä halusin vain kuiskata,
Rakastan sinua,
Älä mene pahan matkaan,
Halusin varoittaa,
Mutta en saanut...

Nyt sinäkin olet sieluton luuranko,
Luuranko mustan viitan alla,
Sinä olet kylmä nyt,
Paluuta ei ole...

Paluuta ei ole enää koskaan...

Selite: 
Snif :'(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot