rakas ♥

Runoilija jjonnasi-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En tiedä mitä ajattelet, mut mä ajattelen sua<3
 

Rakastan sua kuin kissat hiiriä,
kuin lapsi vanhempiaan,
kuin ystävät ystäviään,
kuin eläimet omistajiaan.
Rakastan sua niin, että sitä on vaikea käsittää.
Lupaathan ettet koskaan tule jättämään mua
tänne yksin?

Selite: 
oon rakastunut (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot