Kaksi persoonaa

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Joku vahvempi hallitsee
Tahtoisin siitä eroon
mieleni vallitsee

Sammutan nälkäni unelmilla
huomisesta paremmasta
Puhun asioita huulilla
mutta sanat eivät lähde sielusta

Sieluni ja ruumiini on eri
Ulospäin kaupunki
sisältä kuin valtameri

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot