Laukku

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Miksihän laukkuni on niin rähjäinen. Kaikki niistä.

Olen täynnä turhaa vihaa, olen tunteeton.
Käsittelen sisäisiä tunteitani vihan avulla.
Tahdon pakoon koko elämää, eroon tästä
painavasta asiasta sisälläni.
Olen sekaisin.

Kuten laukkunikin, olen. Sisältö on sekavaa,
ulkoapäin nuhjuinen ja väsynyt.
Väsynyt kaikkeen, väsynyt kantamaan taakkaa.
Enää yhtäkään kirjaa tai tavaraa. Silti se kantaa
niitä urhoollisesti mukanaan aina.
Niin kauan, kun se vaan yrittää jaksaa.
Voi tulla päivä, jolloin hihna ratkeaa ja koko
laukku menee rikki.
Silloin laukku on entinen ja sen voi heittää
roskiin.

Minulla ei ole voimia korjata sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En kirjottanu tätä runoa kieliopillisesti vaan tuosta noin vaan, sen enempää kielioppia jyystämättä. Itse en muutenkaan kiinnitä runoissa huomiota joka pilkkuun ja pisteeseen. Anna minun tehdä tyylilläni ja säästä syvä analyysisi runoilijoille, jotka tekevät sitä leipätyökseen. Minä teen tätä omaksi huvikseni ja miten minun silmääni miellyttää :) -pistän vaikka joka sanan jälkeen huutomerkin jos niin huvittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot