Tuu takas

Runoilija Ikkunaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa elämä ottaa
 

Ensi ku tavattiin
En aatellut suo niin
Kun tutustuttiin ja ihastuttiin
Kaikki muuttui niin

Susta puhuttiin kaiken laista
Mu päähä ne sen tankkas
Ja opetti suo vihaamaan
Mut silti pystyin vain rakastamaan

Mä tiesin miten asiat oli
Ne ei tiedä puoliakaan
Mitä meillä oli
Sä et ollut mun kanssa
samanlainen ku muitten
Se oli erillaista

Mä älyän sen liian myöhään
Oltas karattu
Ikuisuudet toisiimme turvattu
Mut tosiaan on liian myöhästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joo joo....

Hieno! Viimeinen säe kaikkein paras, lähes täydellinen.. Riittäisi yksinkin vallan mainiosti!:) Mutta tietenkin alkukin on ihan ok..

 

Käyttäjän kaikki runot