Häivähdys

Runoilija 7d5bd5df78b509b145013926a26916e7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2010
Viimeksi paikalla: 15.10.2019 9:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Hiivin hiljaa puiden lomitse,
kuulen sydämesi kiivaan sykkeen.
Tiedätkö, että olen täällä?

Pysädyn, nuuhkin ilmaa.
Haistan suloisen, kielletyn tuoksusi.
Kylmät väreet juoksevat pitkin selkääni.

Käännyt ympäri, kuin etsien minua.
Olet pelokas ja kylmissäsi.
Miksi olet täällä?

Sydämeni nousee kiitolaukkaan,
silmäsi tavoittavat omani.
Minuun sattuu.

Ojennat kätesi minua kohden,
kuinka tahtoisinkaan tarttua siihen.
Varastaisin hetken vain meille.

Säntään takaisin metsään.
Aion tehdä niin...
Lakkaan ajattelemasta pelkojani.

Silloin palaan luoksesi,
puhtain sydämin.

Odotathan minua?

Lupaathan odottaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pakahduttavista tunteista syntyy runo.
 

Käyttäjän kaikki runot