Lumikki

Runoilija 7d5bd5df78b509b145013926a26916e7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2010
Viimeksi paikalla: 15.10.2019 9:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Rauhallisen ruskeat silmät,
tapittavat tiiviisti nuorta naista.
Tämän hellä hymy,
lämmitti sydäntä.

Kasvot kalman kalpeat,
hiukset murheellisen mustat.
huulet heleän punaiset,
kerran verrattiin häntä Lumikkiin.

Laskeva aurinko poltteli vielä,
lämpimän henkäyksen tuuli toi.
Puron solina, lehtien tuoksu,
kaikki aistit valppaina on.

Mies astui lähemmäs,
silitti mustia hiuksia.
Hiljaisuudessaan,
he katsoivat toisiaan.

Sydäntensä sykkeet,
samassa tahdissa lyö.
Ei harhaan mikään heitä johda,
ei pimeys, eikä yö.

Selite: 
~
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot