Kaivo

Runoilija 7d5bd5df78b509b145013926a26916e7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2010
Viimeksi paikalla: 15.10.2019 9:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Tunnen itseni turvattomaksi,
olet kadonnut luotani.
Hapuilen pimeässä,
silmät sidottuina.

Etsin sinua yöstä,
alastomana vasten kylmää.
Sormeni raapiutuvat kiveen,
revin itseni verille.

Olenko tullut sokeaksi,
rakkaudesta ja toivosta.
Olenko tullu kuuroksi,
viettelevistä sanoistasi.

Mykkä minusta on tullut.
Koitan huutaa, mutten voi,
keuhkoni ovat täynnä vettä.

Selite: 
AI 10 luovan kirjoittamisen kurssi. 10 runon runokokoelmasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastavaa rakkautta! .... mutta onnittelut silti!
 

Käyttäjän kaikki runot