Loppui

Runoilija canfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerran kuljetaan jalat edellä.
 

Enkä minä enää
ikinä soita
keskellä
yötä.

Saati hajota
itseäni
(sinusta puhumattakaan)
pieniksi paloiksi.

Kai sekin on aikuistumista.
Tai mistä minä tiedän?

Selite: 
Pysyisit poissa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aina tällaista...kasvaminen on niin vaikeaa! :(

Koskettava...

Tämä runo kyllä kirpaisi.
Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot