Hikiset illat

Runoilija canfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerran kuljetaan jalat edellä.
 

Kun katseet eivät kohtaa
kuristat minua
kummallakin yksi määränpää

Poistuessani osaan vetää turpiin
useammalla kuin yhdellä tavalla.

Selite: 
SSMHKD
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau!
Voimakas, vahva ja päättäväinen runo.
Viimeinen säkeistö sulkee hienosti kokonaisuuden.
Onnea.

Tämä on jotenkin tosi painostava ja ahdistava runo. Mielettömän hyvä, ja tavoitan kyllä tuon tunteen omien kokemuksien kautta. Hienoa sanaleikkiä. Tykkään otsikosta myös.

vahvaa ja hienoa tekstiä, me likes!

 

Käyttäjän kaikki runot