Auttakaa. Tulkaa takaisin.

Runoilija Swan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuu valaisee kalpeat kasvosi,
vampyyrin hampaasi
tavoittelevat kaulaani
Hiljaa silität huuliani
huokaiset
polttaa valo kasvojasi
Onnen illuusiossa suljen nyt silmäni
odotan turhaan
ettet taas häviäisi
Ehkä sitten seuraavalla kerralla
et enää vastusta
et kuule susiesi huutoa
vaan jäät luokseni
Siksi ensimmäiseksi kerraksi
ja viimeiseksi
 

Mä olisin huolehtinut susta
Suojellut sua
ollut aina sun luona.
Katsonut,
ettei kukaan koskaan tee pahaa.

Mä olisin rakastanut sua
enemmän kuin mitään
luoja miten paljon
mä rakastan sua jo nyt.
Ja vielä
ikuisesti

Teitä kumpaakin.
Ja häntä kolmatta.

Enkä mä voi tehdä mitään.
En voi korjata mennyttä.
Ei ole mitään pahempaa
joudun vain katsomaan sivusta
ja olla
muka niin vahvana.
Jaksaa
vaikket sinäkään jaksanut
eikä hän.

Seison suorana
itkeä saa vain rajoitetun ajan
koska muut eivät kestä kipua
enkä minä.
Väittää,että osaa unohtaa
Vaikka
haluaisin suudella otsaasi
silittää hiuksiasi
kuolla puolestasi.

Olisin antanut mitä tahansa.
Antaisin.
Ostaisin, lahjoisin
varastaisin
vaikka maailman.
Tätä haavaa ei kukaan voi parantaa.
Kuin amputoitu raaja
osa ruumiistani.
Menetetty ikuisiksi ajoiksi
hävinnyt, kuollut
kadotettu elämäni.
Toinen.
Ja kolmaskin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas runo, jossa lyyrinen minä kuulostaa epätoivon riivaamalta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Swan Nimetön 1.10.2006 2 Runo
Swan vol 2 26.10.2006 1 Runo
Swan Auttakaa. Tulkaa takaisin. 18.2.2007 1 Runo
Swan Nimetön 14.2.2007 0 Runo
Swan Nimetön 13.11.2006 0 Runo
Swan Mun Rakkaille ystävilleni 17.11.2006 0 Runo
Swan Nimetön 4.5.2007 0 Runo
Swan Nimetön 19.2.2007 0 Runo
Swan Nimetön 14.11.2006 0 Runo
Swan Another sleepless night 11.8.2006 0 Runo