Nimetön

Runoilija Swan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuu valaisee kalpeat kasvosi,
vampyyrin hampaasi
tavoittelevat kaulaani
Hiljaa silität huuliani
huokaiset
polttaa valo kasvojasi
Onnen illuusiossa suljen nyt silmäni
odotan turhaan
ettet taas häviäisi
Ehkä sitten seuraavalla kerralla
et enää vastusta
et kuule susiesi huutoa
vaan jäät luokseni
Siksi ensimmäiseksi kerraksi
ja viimeiseksi
 

Luulin että haavat
olivat alkaneet parantua.
Eilen joku muistutti minua sinusta

on taas verta kaikkialla.

Kaikki kipu.
Aina kun nauroimme yhdessä
ja minä itkin sisältä.
Aina kun tunsin aamun saapuvan
enkä olisi halunnut herätä.

Huomaatko kyyneleet?
Vaikket näe kun itken.
Kuuletko ikäväni?
Tiedätkö,
että olen pahoillani?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Swan Nimetön 14.2.2007 0 Runo
Swan Nimetön 13.11.2006 0 Runo
Swan vol 2 26.10.2006 1 Runo
Swan Mun Rakkaille ystävilleni 17.11.2006 0 Runo
Swan Nimetön 4.5.2007 0 Runo
Swan Nimetön 19.2.2007 0 Runo
Swan Nimetön 1.10.2006 2 Runo
Swan Nimetön 14.11.2006 0 Runo
Swan Auttakaa. Tulkaa takaisin. 18.2.2007 1 Runo
Swan Another sleepless night 11.8.2006 0 Runo