Lupaus

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Vaikka rakastan,
sanojasi epäröin.
Tahdon tarttua
sinun käteesi vahvaan
ja painua rinnalles'.

-

Ei sydämeni
tahdo sykkiä sulle
kurja petturi.
Miksi luulin rakkaaksi,
joka vain voi satuttaa?

-

Älä aja pois.
Suunikin jo salpahan
jos vierelläsi
kanssas’ tietä taittaa saan,
kaiken pahan unohtaa

-

Vaan milloin päättyy
hyinen koleus, talviyö
ja pakkasviima.
Olet kylmä sisältäs’
osaatko ees rakastaa?

-

Kärsinkö turhaan,
eikö voi olla totta
rakkautemme tie?
Rikki menneet haaveni,
kaikki harhakuvia.

-

Tule lähemmäs,
Tarvitsen sua rinnallein
Annan anteeksi
Rakkaani, tee minusta
ikuisesti omasi

Selite: 
2010 vuodelta tankasarja.
Kategoria: 
 

Kommentit

ristiriitaisuudessaan loistavaa kerrontaa

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot