Ihminen vailla merkitystä

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Sinun nimesi kirjaimet
hukkuneet rivien keskelle
Ja kasvosi kadonneet
harmaaseen ihmismassaan
Minä osoitan sinulle paikkasi
röyhkeällä välinpitämättömyydellä
Tahdon sinusta muiden kaltaisen
Yksi tuntemattomien joukossa

Mutta mieleni teki sinusta
kuolemattoman pelkotilan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot