Liekki sydämessä

Runoilija ac2a365597f85344a4fdcc4fd2845c2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2018 1:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Runo syntyy kaipuusta, laulu tuskasta. Kyllä kai suurin osa näistä ihan mun elämään perustuu.
 

Ei, se ilta ei ollut alku
eikä se ollut ilta ollenkaan
minä ja sinä ja veljesi ja muut
aamuyö
ja minä, sinä, kissasi ja Dracula

Ei, se ei alku ollut
se oli vain uni
se oli nuotio joka lämmitti sen yön

Siitä jäi vain liekki
vaikka odotin ja luulin

Siitä jäi vain liekki sydämeen

Vain liekki sydämeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siitä jäi varsin paljon,kun liekki sydämmeen jäi.Joka tapauksessa hieno runo.

Tunteikas ja kaunis tämä runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot