Tuhkaa hiuksissa

Runoilija Athene

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä, en tahdo itseäni muuttaa. Olen korkea puu, olen loukkausten yläpuolella. Viisaasti kuljen, päätäni käännän, rakkautta näen.
 

Sytytä minut palamaan, älä sammuta
liekkiä joka mustana palaa.
Älä hae vettä, äläkä tukahduta tulta
sillä silloin tukahdutat minutkin.

Anna minun palaa, anna minun valahtaa
tuhkaksi lattialle ja anna tuulten kantaa
minut kauas pois.

Minä menen sinne missä tuhkani voivat
muokata minusta uuden ihmisen.
Minusta tulee vahvempi ja kauniimpi kuin
koskaan ennen. Annan itselleni
uuden merkityksen ja jatkan elämääni
tuhkan muokkaamana.

Selite: 
kirjoitin tämän runon suuren hämmennyksen vallassa :) En ajattele tässä runossa kuolemaa vaan pikemminkin uutta alkua. Sillä tuli on tappaja mutta tuli synnyttää uusia asioita
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten Feenix-lintu. Viehättävä.

Tämä runosi on uuden kasvun alku. orastavan Eedenin helmi sanojesi aarteista. pidin hitto vie!

todellista. ja mielenkiintoinen.

hienoa pohdintaa, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot