Korpit

Runoilija Leisku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Oltiin kahestaan niin kovia poikia, poltettiin sätkiä ja soitettiin rokkia. "
 

Tänään olisi ehkä se päivä jolloin voisin sulkea kirjan.
Jättää kaiken taakseni, jättää maallinen elämä.
Tänään olisi ehkä se päivä jolloin revin itseni hajalle
Silvon itseni nälkäisten korppien edessä
Tarjoan lihani maalle
Haihdun pois.
Kuten he joista historian kirjat ovat kirjoittaneet.
Jättää pelkkää surua ja kaipuuta perääni.

Koska olen löytänyt paikkani yhteiskunnassanne, giljotiinin terän alta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Leisku Sun 1.8.2006 0 Runo
Leisku Twilight wolves 7.7.2005 2 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo
Leisku Nimetön 1.8.2006 0 Runo
Leisku Ball 1.6.2005 1 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo
Leisku Korpit 1.8.2006 0 Runo
Leisku Down 1.6.2005 0 Runo
Leisku Pilotti 4.11.2005 1 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo