Rakastan, siksi minun täytyy vihata.

Runoilija schizophrenic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 29.8.2016 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon vaan kokeilla mitä ihmiset sanoo.. Siispä kaipaan perusteltua kritiikkiä ja paljon kiitos :) Niin hyvässä kuin pahassa..
 

Typerä argumenttini jäi ilmaan leijumaan.
Sinä et kuullut, koska minä en vaivautunut
sanomaan sitä ääneen.

Minulla on tarve tehdä meistä vaikeaa.
Asioiden sujuvuus on pelottavaa,
se saa vain odottamaan ongelmia.

Toisinaan pelkään leikkiväni
liian isoilla asioilla.
Joku kaunis päivä voi olla myöhäistä
pyytää anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herätät paljon pohdintaa
"Minulla on tarve tehdä meistä vaikeaa."
olen usein itse pelännyt
että ehkä syyllistyn tähän.

Loistavaa tekstiä.

Ihminen elää elämänsä läpi, jotkut rikkoutuvat matkalla ja yrittäessään elää jonkun kanssa on vaikea luottaa, yrittää ja vain olla. Jos koko elämä on ollut vaikeaa niin saattaa olla vaikea ajatella elämää ilman kriisejä, pieniä tai suuria. Tää tästä nyt tuli mieleen ja diggasin siitä miten tiivistät kuvion.

mä niin pidän tästä,
aivan upea.
ja niin tuttu tunne.

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot