Odottaa ja ei tiedä

Runoilija Taktiikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kyvyn rakastaa menettää kaiken.
 

Tyttö epätoivoinen
Sydän ja mieli surullinen
Odottaa rakastaan
Jos tämä saapuu
Ja rakkauden hän tunnustaa
Ja rakkautta takaisin saa
Voisi olla onnellinen
Mutta toistaiseksi hän on
Tietämättömyyden vanki

Selite: 
Pieni tunteen purkaus. Ei muuta. Nyt fiiliskin meni jo ohi, mutta laitanpa kuitenkin tämän tänne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot