Hyvää yötä

Runoilija Taktiikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kyvyn rakastaa menettää kaiken.
 

Jokainen päivä erilainen
Outoa niin, että ymmärrä en
Miten täynnä samaa rakkautta
Voi olla päiväni vuodessa jokainen
Ja haluan että heräät tietäen sen
Miten paljon sua tarvitsen.

Selite: 
Iltaloru. Hyvää yötä kaikille!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot