Sukkula

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

Matkalla ihmisen täydellisyyteen
johon se kaiketi pyrkii
kaikki alkaa samasta pisteestä
kuin mihin se lopulta päätyy:
me olemme ylimääräisiä kappaleita
rajallisessa valtakunnassamme

Meidän maailmakaikkeudessamme
yksilö on merkityksekäs vasta
kun se on viimeinen
tai ensimmäinen laatuaan
ja silloinkin tietenkin
vain itselleen

Ennen kuin ylitämme rotumme
meidän on pakko vetää pois
ihmisen ja koneen välinen raja

Luomme esimerkin itsestämme
omituisen merkkipaalun
ylitietämisen kehityksestä
ennen kaikkea sääliä herättävän
laitteen itseämme paremmasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot