Nimetön

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

On omituista tuntea se nainen
jonka on tuntenut jo pitkään
ja nyt nähdä hänet jalat aukaistuna
Hän on asiakkaani
enhän ole edes elänyt aikana
ennen naistenklinikoita
On omituista tuntea se nainen
jonka lapsen kohtalo näyttää olevan
hänestä riippumaton

On omituista tuntea se nainen
jota ei voi sanoa naiseksi vielä vuosiin
ja Luojalle kiitos siitä!
Hän on ainut tyttäreni
tuohon aikaan ei vielä voinut määrittää
haluaako veljille veljen ja siskon
On omituista tuntea se nainen
joka unohtaa ensimmäisen päivänsä
vaikka sehän on kaiken määräävä

On omituista tuntea se nainen
joka oli ensimmäinen minua sylissään pidellyt
että olen itkenyt ensimmäiset itkuni hänelle
Hän ei ole äitini
ei kai siihenkään aikaan enää harrastettu
saunassa synnyttämistä?
On omituista tuntea se nainen
jonka minun olisi pitänyt tuntea
vain elämäni ensimmäiset tunnit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot