Nimetön

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

Kissan pitää jäädä ulos yöksi
ja minun pitää jättää se

Kissan pitää jäädä ulos
kokonaiseksi yöksi
ja minä en saa olla sen luona
kokonaista yötä

Kissan pitää jäädä ulos
täysin yksin
ja vaikka minäkin nukkuisin yksin
se ei ole samaa yksinoloa

Kissan pitää jäädä ulos
ja nyt se itkee

ja se itkee kuin olisi päättänyt
että tänään kukaan ei nuku
ennen kuin pienemmistä
on pidetty huolta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot