Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Todisteet hävitetty pakokauhusta
tieto on olemassa
ainoana tienä todellisuuteen.

Olen tietoinen menneisyydestä.
Siellä näin viimeisen todellisen minän,
kauniina puhtaasta totuudesta.

Katsomon kaikki paikat on jo täytetty
näyttämöllä lojuu vain tyhjyys,
monipuolinen minä-olento.

Vain sinä tiedät
sen olevan olemassa,
mutta älä kerro kenellekään
sillä se on suurin salaisuuteni.

Jokainen askeleeni kohti sinua
sisältää voimakkaita tunnetiloja
toisesta ulottuvuudesta.

Erilaisia kiputiloja
pintaa syvemmällä.

Silti sinussa ei ole sisältöä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

=)

Vau, hieno. Loistavasti kirjoitettu, mutta samalla jotenkin hieman hämmentävä :) tai sitten minussa on se vika. Tykkäsin joka tapauksessa :D

 

Käyttäjän kaikki runot