Nimetön

Runoilija arha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

freedom is an illusion
 

suuri soturi,
vailla tunteita

armoa ei anella
armoa ei anneta

kohotan miekkani,
unelmien tuhoajani

sen terä kylpee valossa,
kelmeän kuun hohteessa

verta joka puolella
maassa,
sinun iholla

kun aurinko nousee,
hautaan uhrini

kauniita kasvoja,
revittyjä raajoja

kyyneleet virtaavat muistoille,
teidän kuolleille kuville

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
arha Nimetön 3.1.2010 0 Runo
arha tunteettomat 3.1.2010 0 Runo
arha unhola 8.2.2010 2 Runo
arha Sotahuuto 23.9.2011 1 Runo
arha murusia 12.10.2011 0 Runo
arha Nimetön 29.9.2012 2 Runo
arha Nimetön 7.11.2012 0 Runo
arha Nimetön 22.1.2013 0 Runo
arha Nimetön 5.1.2014 1 Runo
arha Nimetön 4.5.2014 0 Runo