Nimetön

Runoilija arha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

freedom is an illusion
 

on kuin kaikki kellot olisivat seisahtuneet

jos tämä on se hetki,
jota pitäisi elää maailman laidalle asti,
hukkuisin mielelläni,
sen lämpimään syliin

mutta kuten aina,
todellisuus ravistelee silmäni auki,
ajan jo juostessa kaukana edellä,
kuin takaa-ajajien ahdistamana

olen taas tässä,
ja kylmä viima saa minut palelemaan

tämän äärettömän tyhjyyden vieressä,
on niin vaikea nukahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
arha Nimetön 29.9.2012 2 Runo
arha unhola 8.2.2010 2 Runo
arha Sotahuuto 23.9.2011 1 Runo
arha Nimetön 5.1.2014 1 Runo
arha Nimetön 3.1.2010 0 Runo
arha Nimetön 22.1.2013 0 Runo
arha tunteettomat 3.1.2010 0 Runo
arha murusia 12.10.2011 0 Runo
arha Nimetön 4.5.2014 0 Runo
arha Nimetön 7.11.2012 0 Runo