Nimetön

Runoilija arha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

freedom is an illusion
 

likaiset sormet
kauniisti kiedottu kaulalleni,
kuin silkkihuivini

minua kuristaa

tuska
pakottaa hengittämään
pakottaa minut elämään
rangaistus, jota kärsin
tästä hetkestä kuolemaan

katumuksen jumalat,
syövät sydäntäni
piinaavat varjot,
kohtaavat unissani

pelkään, etten nukahdakkaan

raivo hiipii käsiini
ravisuttaa minun kynääni
kuva häviää silmistäni
tämä hetki luisuu käsistäni

kaikki ne sanat
turhia tässä maailmassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sujuva kerronta ja syvälle koskettavat sanat - suosikkeihin!

Kyllä se kynä sulla luistaa vieläkin. Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
arha Nimetön 29.9.2012 2 Runo
arha unhola 8.2.2010 2 Runo
arha Sotahuuto 23.9.2011 1 Runo
arha Nimetön 5.1.2014 1 Runo
arha Nimetön 3.1.2010 0 Runo
arha Nimetön 22.1.2013 0 Runo
arha tunteettomat 3.1.2010 0 Runo
arha murusia 12.10.2011 0 Runo
arha Nimetön 4.5.2014 0 Runo
arha Nimetön 7.11.2012 0 Runo