Kuilussa

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juoksen sokkona eteenpäin.

Putoan.

Olen yksin,
kuilun pohjalla.

Kukaan ei kuule,
kukaan ei etsi,
kukaan ei välitä.

Istun hiljaa kylmässä,
pimeässä,
alhaalla,
rotkossa pääsemättä koskaan pois.

Selite: 
aina huonommaks menee
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin vangittu ahdistav tunnelma.Hieno runo kaikin tavoin.

 

Käyttäjän kaikki runot