Nimetön

Runoilija dbca7a1b302b357359fc90cd239c522d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"no se mari on kyllä semmonen kummallinen tyttö, se aina hengaa jossain vaatekomerossa"
 

ajatteletko vielä minua
kun juot kahvisi
ja kun kävelet ohi sen paikan
missä ensimmäisen kerran kosketit sydäntä?

muistatko vielä hetket
missä olimme vain me kaksi
ja missä tulevaisuus ja menneisyys
hukkuivat meihin?

joka ilta muovaan peittoni
ja valehtelen 'se olet sinä'
ja joka ilta annan sinun viedä
takaisin niihin hetkiin
mitkä merkitsivät yli maailman

koska minä rakastan
rakastaisitko sinä?

Selite: 
pari vuotta vanha, bongailin ylös että voin hyvillä mielin heittää sen vanhan päiväkirjan pois josta tämän löysin.
Kategoria: 
 

Kommentit

nyyyh, tää on ihana.

kaunis on runosi:)

hieno teksti, joka sisältää paljon tunnetta ja melankoliaa joka iskee minuun.

 

Käyttäjän kaikki runot