Meri

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen meri
johon et tahdo uppoutua

Ja meri
johon et halua hukkua

Olen se meri
jossa kerran uit

Ja jonka pyörteisiin
koitin sinut vangita

Mutta koska olen meri
aallot vain huuhtoivat sinut pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain vagitsevaa kuitenkin !

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot