Ikuisesti

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sua salaa
ja toivon että pysyvää
on hetki tää
en tahdo sua menettää

Sä tulet lähemmäksi
otat kädestäni kiinni
hymyilen ja toivon
ettet koskaan päästä irti

Lupaat että ikuisesti
vierelläni pysyt
muttei mikään ole ikuista
ei kyyneleet tai hymyt

Huulemme kohtaa
pienen hetken verran
halaamme vielä
ja sä lähdet taas kerran

Ilta hämärtää
ja ulkona sataa
kirjoitan täst tunteest
mutten löydä oikeet sanaa

Lupasit mulle ikuisesti
että kestää tää
mutta entä jos meidän
ei pidä olla kestävää?

Jos eroaa tämä
meidän yhteinen tie
ja kohtalo meidät
joskus erilleen vie

Toivon että tiedät
ja kerron sen viel
että silti ikuisesti
olet mun mies.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin kaunista riimittelyä!

 

Käyttäjän kaikki runot