Kiellettyä

Runoilija Luonnonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemalla oma itsesi muut oppivat tuntemaan sinut paremmin:)
 

Tunnen jotain outoa sisälläni.

Se lämmittää.

Ajatukseni harhailee hänessä.

Ajatus lämmittää.

Mieleni on tyyni.

Tyyneys lämmittää.

Koskaan en voi ajatuksiani saatika mieltäni avartaa kenellekkään.

Sisimpääni kovertaa tieto, tieto tunteistani, tieto siitä että nuo tunteet ovat niin kiellettyjä, niin polttavia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin koskettavaa... kielletyn houkuttelevaa..
niin täynnä kiellettyä tunnetta...

Houkutteleva mutta moraalinsa tunteva runo. Pidän:)!

 

Käyttäjän kaikki runot