Koiran elämäntaito

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tahtoisin olla
kuin meidän hassu koira

iloisesti häntää heilutellen
tarttua jokaiseen tarjottuun makupalaan

heittäytyä selälleen rapsutettavaksi
ja nauttia jokaisesta huomion hetkestä

ilman murhetta eilisestä
tai huolta huomisesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellurei ja huolettomuutta kaipaa kukin...;)

Ihana ohjeistus hetkeen pysähtymisestä =)

 

Käyttäjän kaikki runot