Kiikissä

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kietonut minut
sinuun

kuin kuminauhalla

Mitä kauemmas
yritän pyristellä

sitä varmemmin

ja voimakkaammin

räpsähdän
takaisin syliisi

Nyt tiedän

mitä on rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno vertaus rakkaudelle.

Kiitos kommentteistasi.

Rakkaus on ihanaa.

 

Käyttäjän kaikki runot