Lämmintä joulumaitoa

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulu lähestyy

ja rakas

vaikka minä kuinka pyristelisin
en saa sitä ajatusta
pois mielestäni

Isompi peitelty
unirasun kanssa
suloisesti unten maille

minä rinnat pakahtuen

tuskissani

sinä tuomassa pienmpää
malttamattomasti huutavaa kääröä
aterialleen

puhtaissa vaipoissaan

Ahnaasti hamuillen
hän löytää huulillaan rintani

kuin magneetti
tarttuu nänni kitalakea vasten

jäät siihen ja hymyilet:
isänsä poika

Ja minä pyydän sinua
tuomaan vielä lasillisen vettä

sekä suojan toiseen rintaan
joka vuoroaan malttamattomana odottaen
valuu lämmintä maitoa,
äidinkermaa, kuten sinä sanot

Jatkamme ruokahetkeä
rintaa vaihtaen
maaten raukeina sohvalla
torkahtaen lopulta

molemmat

Rinnan pudotessa
lämpöistä maitoa täyden
unisen pienoisen suusta
sinä
peittelet meidät hellästi

sydän rakkautta täynnä

Ei sinulta
mitään enää puutu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot