Elin vuosi sitten

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä joulunaika
edellistä raskaampi

viime vuonna
tähän aikaan
minä uskoin

niin kuin uskoa pitää

että lopulta
aito rakkaus voittaa
kaikki pelot ja esteet

tänään minulla jäljellä
ison tuskan lisäksi
pienet ihanat muistot
hetkistä kanssasi

jolloin kaikki tärkeä
tuntui olevan siinä

eikä ikävääni sinuun helpota
kuin kätesi kädessäni
sydän sydäntäni vasten

Ikävä on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot