Lämmintä maitoa

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen pahoillani, rakas

vaikka kuinka pyristelisin
en saa sitä ajatusta
pois mielestäni

Minä rinnat pakahtuen

tuskissani

sinä tuomassa huutavaa kääröä
aterialleen

puhtaissa vaipoissaan

Ahnaasti hamuillen
hän tarttuu lopulta rintaani
kuin magneetti

jäät siihen ja hymyilet:
isänsä poika

Ja minä pyydän sinua
tuomaan lasillisen vettä

sekä suojan toiseen rintaan
joka vuoroaan malttamattomana odottaen
valuu lämmintä maitoa

Jatkamme ruokahetkeä
rintaa vaihtaen
maaten raukeina sohvalla
torkahtaen lopulta

molemmat

Rinnan pudotessa
lämpöistä maitoa täynnä olevan
unisen pienoisen suusta
sinä
peittelet meidät hellästi

sydän rakkautta täynnä

Eikä sinultakaan
mitään enää puutu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, lämmin, ihana :-)

Kaunista eloa ja toivottavasti tuollaisena jatkuukin

Äärettömän kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot