Saippuaa silmissäin

Runoilija Fortuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amor vincit omnia. Vanha latinankielinen sananlasku on oikeassa: rakkaus voittaa kaiken. En muista aina kiittää kaikkia kommentoijia mutta olen erittäin kiitollinen kaikista kommenteista, palaute on tervetullutta :)
 

Jälleen minut on
sisältäpäin raiskattu
sanoilla,
joten miksi eivät kyyneleet
valu poskiani pitkin
eikä sydämeeni satu.

En tunne enää
surua
enkä iloa,
mutta silti tuntuu
kuin saippuaa olisi silmissäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan loistava vertaus! Tollanen omaperänen, mutta hyvinkin pystyn kuvittelemaan, miltä saippua silmissä tuntuu.

Mut joskus oon iteki miettinyt, miksei kyyneleet valu, vaikka niitä on yrittäny melkeen väkisin valuttaa..

jännä loppu.. kaunis. :)

loistava (:

Ihan mielettömän hyvin toimiva vertaus! Runosi puhutteli mua tällä hetkellä ja osui kyllä ihan nappiin tunnelmassaan, eli hyvin olet onnistunut kuvastamaan kyseisiä tunteita.

Saippua puhdistaa (näkökyky) ja kirvelee (näkeminen voi sattua).

Ihan mahtava, mä niin samaistun tähän. Aivan loistavaa, kertakaikkiaan. :)

 

Käyttäjän kaikki runot