Värikäs elämä

Runoilija Kääpiö

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahimmat ongelmat on sun pään sisäs jos asennoidut oikein oot jo puolvälissä.
 

Elämäni kuin lapsen värityskirja
Täynnä kommelluksia ja tapahtumia

Silti sisälläni tyhjää ja niin vaaleeta

Mutta itsehän nyt päätän mitä siihe maalata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

siinäpä kontrastia kerrakseen,

hyvää syntymäpäivää

Liian täyteen astiaan ei voi lisää kaadella

 

Käyttäjän kaikki runot