Libanonista ammuttiin raketti Israeliin

Runoilija Ke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niin ollut tänään taas, huomisen haluaisin vain leijua kuin pöly
 

Pyhään maahan

Räjähdys nyt!

Huomenna joku itkee

Pyh

hyys

shhh!

ollaan hiljaa

metelöidään lissää
metelöidään ilman

issää

kukaan, mikään

mikään, kukaan

ei räjähdys

ei hiljaisuus

vaan oikeus,

sokeUS.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot