Nimetön

Runoilija kevätolento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

melkein vaiti ovat puut,

keskenään kuiskailevat,

sammalilta kohoten kurkottamaan

haukkojen siipikaaria
tähtien tiheää vyötä,

jossa jossain lukee nimeni,

onkohan sinun sen vieressä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoavan kaunis

Todella upeaa ajatuksen liitoa.

Lumoavan kaunis

Todella upeaa ajatuksen liitoa.

 

Käyttäjän kaikki runot