Nimetön

Runoilija kevätolento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärän siivet
kantavat kunniaanne
kantavat,
raahaavat

Kuinka turhia ovat sanamme näissä huoneissa?
Kuinka hauraita?

Kuin mieli luvuista harmaa
ja kaavoista kylmä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Koskettaa, puhuttelee.

Tarvitaan jämyjä iskeviä sanoja ja ajatuksia, jotta voidaan availla suljettuja uksia.

Hieno runo.

Koskettaa, puhuttelee.

Tarvitaan jämyjä iskeviä sanoja ja ajatuksia, jotta voidaan availla suljettuja uksia.

 

Käyttäjän kaikki runot