Hunajaa nisäkkäille

Runoilija da76c9be3c201529fe4d43f2f72e0d0b

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 0:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin rikas toiveenkantaja
"Huominen on rakkautta" -mantra
Makeutettuna hunajalla

Olen mehiläinen, luopio
Kumarran toisen keon kuningatarta
Raskas sydän rinnassa

Minä olen katkera
Minä olen säälittävä
Minä olen rakastunut

Nousen jotta kuolisin
Taas päivä näyttää pahintaan
Sydämeni vuotaa hunajaa

Nyt katson taas taakseni
Mitä toivoisin olevan edessäni
Melodioita ja oliivipuita

Ne puhuu aina luuloista
Kaunis ajatus ja tahtoisin olla, mutta
Kaunis ajatus vain, ikävä kyllä

Kauas taas voin matkustaa
Vaikka sydämeni pysyy paikallaan
Sinua ikävä on kyllä

Pystyisinkö muuttumaan
Kun parhaasta ei saa parempaa
Tyttö, poika, rakastan sinua miten vaan

Ja jos olisinkin nisäkäs tai puu
Tai jotain aivan ihan muuta
Kaunis ajatus rinnassa

Jos kesyttäisin lohikäärmeen
Ja menetetty aika olisi ainoa virhe
En enää peläten niin sanoisi

Olisipa tämä taas jotain mitä ei pitäisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot