Aamusuihku

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuma vesi hyväilee, nautin suihkun alla,
tunnen kuinka tulet lähelleni,
pehmeät kätesi iholla,
kosketus kiihoittava vatsalla.

Huulesi koskettavat kaulaani,
hengitys vieno kantautuu korvaani,
pehmeät rintasi painautuvat selkääni,
sormesi kietoutuvat ympärilleni.

Kosketuksesi saa minut kovaksi,
kätesi hyväily sen melkein kivuksi,
haluan liukua hitaasti sisällesi,
rakastella kanssasi.

Veisuihkun alla istut syliini,
päälleni,
liun hitaasti sinuun,
tunne taivaallinen, kuulut minuun.

Rakastelemme,
katson sinua silmiin,
laukeamme,
voisin nousta pilviin.

Selite: 
Eroottissävytteinen joten K-16? :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot