4 vuotta

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 

suussa maistuu maa
ja aamu yksin tuntuu turhalta


lauluja vahvoista aineista
mutta korvissa soi sama kaipaus


käsiä jäätää eikä sydän saa rauhaa
nestemäinen taivaskin oli pimeää


ehkä vielä joskus opin näkemään
mutta tänään nämä haaveet osuvat
harhaan


sulkisit jo mieleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipuilevaa. Hieno.

Koskettavan hieno runo!

Hmm..surullinen teksti. Pystyn tietyllä tapaa samaistumaan tunteisiin, joten se on koskettava. Nämä ovat vaikeita asioita saada paperille.
Pidin paljon runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot