ole aikasi, jotain muuta

Runoilija somena

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mene itseesi...
 

vaakalaudalla, mennyt ja tuleva
nykyisyys kuitattu pellavalla
pelko ei liiku kashmirissa

kolmen karaatin arvomaailmassa
sinä olet jumala, jos kysytään
se on, se oli, mutta se ei pysy
sormi liipasimella ehtinette kysyä

ken on heistä kaikkein kaunehin

telo itsesi sosiaali portaisiin
jakamaton on huomiosi, polvillasi
kuin koira omistajalleen, sinä
kierit kun käsketään, ollaksesi

vielä edes hetken, yläpuolellamme

prinssit ja prinsessat kaatuvat
jos ei muuten niin ajantuulessa

Selite: 
tekisi mieli nostaa tämä jo kyrvitty slogan "elämä on" - eieieiei se näin oo. höpöhöpö, siitä tehdään, pröööööö.........
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ensilukemalla menny ihan tajuntaan mutta toisella kerralla sain jo ajatuksesata kiinni..
..ja pidin :)
Hieno ajtus ja sujuvasanaista kerrontaa..

aika jees ;)

Oikeastaan taisin pitää tästä.
Hyviä kohtia oli monia, kuten vaikka:
"pelko ei liiku kashmirissa".
Aika oordinary ja yksinkertainen, että tyhmäkin (lue:minä)
tajuaa, mutta ei huono. Loppu on ihan jees. Otsikko sopi, vaikka olikin aika tylsä. Kelpaa.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot