Sitä samaa maksalaatikkoa

Runoilija somena

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mene itseesi...
 

nämä hetket itsekkyydessä
jo pidempään riippuvaisena

keskenään jakaa hetket hiljaisuuden
tässä sokeudessa kauneus on valkoista
näissä korvissa hiljaisuus on armahdus

muistaa vaikka saapui unohtamaan
kehoaan mielikuvilla myrkyttää

tulipään polttamat sormet
eivät ajankulua tunnista
raikkaassa ilmassa, tervakeuhkot
eivät toimikuvaansa luonnistu

tupakointi on hengenvaarallista
haikailee, kyljestä pahvikartongin
parvekkeella, parisenkymmentä metriä

uskokaamme tämän kerran

kolmen tunnin yöunet
manaus ja maanantai
aamunavaus kirosanoin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aiheena jotenkin noh' omaperäinen kaiken kaikiaan, mutta kuitenkin tosi hyvin kirjoitettu!.

Hahaa, kokemusta on noista aamuista!
Tupakka tappaa, ei siinä mitään, jos keuhkot menee, mutta että sademetsät! Joo, joo.

En saanut kicsejä tästä, alku oli jees, mutta en tiedä sitten. Luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot